Bekende zanger boeken in Veessen? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Veessen

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Veessen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Veessen

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!