NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Berlicum

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Berlicum

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Berlicum?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Berlicum

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!