NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Helmond

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Helmond

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Helmond?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Helmond

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!