NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Kaatsheuvel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kaatsheuvel

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Kaatsheuvel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Kaatsheuvel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!