NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Kaatsheuvel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kaatsheuvel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Kaatsheuvel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger boeken in Kaatsheuvel

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!