Kosten en prijs Tino Martin boeken

Kosten om Tino Martin te boeken

Tino Martin is tegenwoordig 1 van de meest populaire zangers om te boeken voor feesten en evenementen. Dat zal u niet verbazen. Helaas voor de mensen die Tino Martin willen boeken heeft dat succes tegenwoordig ook een prijskaartje, en terecht want Tino Martin is een geweldige artiest.

Een optreden van Tino Martin kost tegenwoordig zo’n € 12.500,00 excl. BTW & Buma. 

Het gaat hierbij om een optreden van 1 x 30 minuten, inclusief een geluidsset en een geluidsman. Dit zijn optredens zonder live band, met professionele orkestbanden. Met een publiek tot 750 personen. Prijzen zijn op aanvraag voor besloten optredens boven de 750 personen, net als optredens met live band.

Een optreden van 30 minuten biedt meestal ruimte voor 7-12 liedjes, afhankelijk van de lengte van de nummers.

Op deze website kunt u enkel de act ‘MarTino Cat’ boeken. Het gaat hier om een professionele zanger die de hits van Tino Martin live zingt tijdens feesten en evenementen, covers dus. Dit is een tribute /ode aan Tino Martin en zijn fantastische repertoire. 

Martino Cat maakt een professionele live beleving met de hits van Tino Martin bereikbaar voor een groter publiek

 

De echte Tino Martin boeken?

Dat kan hier niet. De echte Tino Martin is te boeken via Studio One, een boekingskantoor uit Enschede dat ook een platenlabel en opnamestudio heeft. Voor boekingen van Tino Martin verwijzen we u graag door naar Studio One. 

Op deze website kunt u wel de act ‘MarTino Cat’ boeken. Het gaat hier om een professionele zanger die de hits van Tino Martin live zingt tijdens feesten en evenementen, covers dus. De show bevat hits als ‘Zij weet het’, ‘Jij liet me vallen’ en ‘Hou me vast’.

Deze zanger met hits van Tino Martin kunt u al boeken vanaf 450 euro.